Gasztronómia

Fenyő Vendéglő Featured

„Ha reggeli, ha ebéd, ha vacsora, a Fenyő Vendéglő az otthona!”

Nyitva tartás: egész évben, minden nap

Magyarország egyik legszebb és leglátogatottabb turistaparadicsoma a történelmi múltú Eger közelében, a Bükk hegység szívében fekvő Szilvásvárad.
A Szalajka-völgy bejáratánál, a Szalajka-patak szomszédságában, a Szilvásváradi Erdei Kisvasút megállótól 60 m-re, a sípálya közelében található a barátságos, családias hangulatot idéző Fenyő Vendéglő.

Nap, mint nap, fáradtságot és időt nem kímélve azt kutatjuk, mi az életünk sava-borsa, ami megfűszerezi, zamatossá teszi életünket. Immár 46. éve annak, hogy én megfejtettem ezt a titkot. Hiszen éppen a finom ételek, markáns italok világában, a vendéglátásban találtam meg életem egyik mozgatórugóját. Azóta hiszem és vallom, hogy fűszerek nélkül életünk is sótlan lesz.
1996. május 1-én, a kor követelményeinek megfelelően átépítve nyitott újra Szilvásvárad egyik kiemelkedő vendéglője, a Fenyő Vendéglő.

Kerthelyiségünkben 90, az étteremben 60 főnek tudunk kényelmesen helyet biztosítani.
Éttermünk adottságainak, központi fekvésének, könnyű megközelíthetőségének, kollégáink szakmai tapasztalatának köszönhetően alkalmas diák és felnőtt csoportok fogadására, kisebb céges és magánjellegű rendezvények, családi összejövetelek, születésnap, névnap, ballagás, eljegyzés, keresztelő, házassági évforduló lebonyolítására vagy egyszerűen egy hangulatos ebédre vagy vacsorára.

Étlapunkon, a hagyományos magyaros ételek mellet számos ételkülönlegességek, mint pl.: pisztráng specialitások, sertés, szárnyas, tengeri hal, marha, vad, és vegetáriánus ételek is megtalálhatóak.

Egyedi hangulatú, meghitt környezetben törekszünk vendégeink igényeinek maradéktalan, minél magasabb színvonalú kielégítésére. Éttermünk vendégei olyan ízekkel, élményekkel válnak gazdagabbá, melyek nemcsak a hétköznapjaikat színesítik, de életük fontos eseményeit is igazán felejthetetlenné teszik.
Vendégeink különleges kívánságait is szem előtt tartva, minden esetben rugalmasan alkalmazkodunk, szükség szerint dekorációról, virágról, süteményekről, zenéről is gondoskodunk.

Ne feledjék: Áraink is érveink!
Ha Szilvásváradon jár, térjen be hozzánk, és legyen egy gasztronómiai élménnyel gazdagabb!

A személyes találkozás reményében,

Tisztelettel:
Hócza László
tulajdonos

Hasonló adatlapok, cikkek: Táltos Vigadó és Apartman »
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.