Gasztronómia

Táltos Vigadó és Apartman Featured

Várja Önt és társaságát Szilvásváradon a Hajmási család!

Kedves Vendég!
“Kérjük, térjen be hozzánk, különben Ön is és mi is éhen maradunk!”
A Táltos Vigadó akár mottóként is felfogható jelmondatát olyan kedvességgel tessék fogadni Szilvásváradon, mint amilyen telített szívvel megszólítjuk általa a kedves Vendéget! Mert vállalkozásunk – igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás – valóban a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.

Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű) krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házi kolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke pörkölt túrós csuszával, csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a kedves Vendég.
Frissensültek, hal- és vadételek, vegetáriánus ételek, a Főnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni.

Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.

Éttermünk külön specialitása az augusztus 20-hoz köthető gulyásfőző verseny – az ünnephez közeli, alkalmazkodó napján az esztendőnek. Ennek híre ma már országos – éjszakába nyúló magyar nóta-, operett- és könnyűzenei műsorral, a hazai előadók legrangosabb előadóinak közreműködésével.

A Ménesudvar felé vezető út mentén, a főutcáról (Egri út) nyíló Fenyves u. 2. szám alatt tessék minket keresni – versenyek és bemutatók alkalmával díszes felszerszámozottságukban rendre előttünk vonulnak el a fogatok.
Ugyanitt – egyebek iránt pedig csendes, nyugodt környezetben – található az a kétszobás apartman is, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk, több gyermekes családoknak, egy-egy hétvégét gondtalanul eltölteni vágyó baráti társaságoknak is.

Hasonló adatlapok, cikkek: Csobogó Étterem »
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.