Szállások

Élménybázis Featured

“Mókusok között Szilvásvárad szívében”
(40 fős ifjúsági szálláshely)

2010 nyarán megnyitottuk Szilvásvárad szívében az Élménybázis ifjúsági szálláshelyünket és programközpontunkat. Két épületben, 8 szobával és 40 férőhellyel állunk rendelkezésére mindazoknak, akik tartalmas és hasznos programokkal szeretnének eltölteni egy napot vagy akár egy hetet is a Bükk hegység északi kapujában.

4 db 4 ágyas és
4 db 6 ágyas szoba,
mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik.

A táj adottságait a 10 éves szervező szakmai tapasztalatainkkal ötvözve sokrétű tevékenységeket ajánlunk. Bázisunk ideális színhelye osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, nyári táboroknak. Tematikus ajánlataink között szerepelnek élménypedagógiai alapú, alsó- és felső tagozatos osztályprogramok, nyári élmény- és kalandtáborok. Nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelés megvalósítására. A tábor megnyitásától kezdve folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, alacsony- és magas kötélkertet alakítunk ki, ahol a résztvevők a feladatok teljesítése során megtapasztalhatják a bizalom, az egymásrautaltság érzését, fejlődhet szociális érzékenységük, önbizalmuk, kreativitásuk, technikai ismereteket szerezhetnek, és mindezek mellett kellemesen szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak.

Ha valaki csak a táj szépségét, és a nyugalmat szeretné élvezni, akkor is jó helyen jár. A bázis parkjában óriási fenyőfák alatt figyelheti a mókusok önfeledt játszadozását, vagy akár a felhők vonulását a mélykék égbolton. A szalajka-völgyi Kalandparkunk 4 féle erdei kötélpályáján további élmények várnak vendégeinkre, ahol a lombkoronában való ügyeskedés mellett lézerfegyveres stratégiai játékokra, íjászkodásra, falmászásra és gumiköteles trambulinozásra is lehetőség nyílik.
Az Élménybázis gasztronómiai szempontból is egyedi lehetőségeket nyújt. A területen kiépített pisztrángsütőnél lehetőség van szakavatott irányítás mellett szabad tűzön pisztrángot sütni, bográcsban ételeket készíteni és a napot tábortűz mellett zárni.

Hasonló adatlapok, cikkek: « Lipicai Ifjúsági Szálló
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.