Általános információ

Mi, Szilvásváradon évről évre azon dolgozunk, hogy vendégeinknek minél színvonalasabb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, minél több élménnyel gazdagodva, feltöltődve, elégedetten térjenek haza, majd újra és újra visszalátogassanak hozzánk.
Mi, Szilvásváradon megajándékozzuk szállóvendégeinket!
2012-ben újabb akcióval álltunk elő. Szilvásvárad Község Önkormányzata, valamint a Szilvásvárad Idegenforgalmi Egyesület együttműködésével, az Egyesület szolgáltatóinak jóvoltából kedvezmények sora várja a vendégeket.

A Szilvásvárad Kártya egy olyan kedvezménykártya, melynek igénybevételéhez Önnek nem kell mást tennie, minthogy szálláshelyének elfoglalásakor kitölti a szálláshelyén a bejelentőlapot, és szállásadója átnyújtja Önnek a névre szóló, sorszámozott kártyáját.
A Szilvásvárad Kártya felmutatásával tucatnyi szolgáltatást tud különböző kedvezménnyel igénybe venni Szilvásváradon. A kártya érvényességi ideje az Ön szilvásváradi tartózkodási ideje, azaz érkezésének pillanatától az elutazás napján éjfélig élvezheti szolgáltatásainkat kedvezményes áron.

Az Elfogadó Helyek között éttermek, szabadidős szolgáltatások, múzeumok, kiállítóhelyek szerepelnek. A lista folyamatosan bővül, melyekről vendéglátóikat, rajtuk keresztül pedig Önöket folyamatosan tájékoztatjuk.
Használja névre szóló Szilvásvárad Kártyáját, hiszen ez a Mi ajándékunk Önnek! Ha szeretné megnézni látnivalóinkat, szeretne kerékpártúrákon részt venni, kalandozni, töltsön el néhány napot nálunk! Immár kedvezményesen teheti meg mindezt!

Hasonló adatlapok, cikkek: Felhasználás feltételei »
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.